

THE EARLY YEARS STRATEGY

National Early Years Summit Agenda

Friday 17 February 2023

07:30	Check-in and registration	30 minutes
08:00	Networking opportunity	30 minutes
08:30	Master of Ceremonies introduction	5 minutes
08:35	Welcome to Country Introduction by the Hon Linda Burney MP, Minister for Indigenous Australians Welcome to Country performed by Paul House	10 minutes
08:45	Opening address The Hon Amanda Rishworth MP, Minister for Social Services The Hon Dr Anne Aly MP, Minister for Early Childhood Education and Minister for Youth	20 minutes
09:05	Video screening	5 minutes
Session 1: A vision for the early years		
9:10	Q&A Panel: A vision for the early years. What does success look like?	45 minutes
	Moderator: Master of Ceremonies – Jan Fran	
	Panel members:	
	Professor Fiona Stanley AC - Founding Director and Patron, Telethon Kids Institute	
	Professor Ngiare Brown - Chair, National Mental Health Commission Advisory Board	
	Myra Geddes - General Manager - Social Impact, Goodstart Early Learning	
	Sue Tape - Inclusive Education Project Coordinator, Children and Young People with Disability Australia	
	Andrew Baechle - General Manager, Community Service Delivery, Settlement Services International	
	Catherine Liddle - CEO, SNAICC - National Voice for Our Children	
09:55	Workshop: What does success look like in the early years?	60 minutes
10:55	Break	15 minutes

minutes		
minutes		
minutes		
Session 3: Priorities - Where to from here?		
minutes		
minutes		
minutes		
ninutes		
minutes		
minutes		